jueves, 29 de octubre de 2015

Les meves sèries preferides.

Hola! La entrada d'avui va a ser una mica diferent a les anteriors. Us ficaré tres de les meves sèries preferides per a que conegueu una mica més els meus gustos. Ficaré també un breu resum de cada una. Gràcies i espero que us agradin!

-La primera sèrie és la de AHS (American Horror Story).
American Horror Story és una sèrie dramàtica amb pinzellades de terror. Cada temporada és una història diferent. La primera temporada és d'una família que decideix anar a viure a una mansió restaurada, sense saber que la casa està encantada.
La segona és en un manicomi, on tanquen a una periodista injustament i on hi ha un assesí.
La tercera temporada va sobre una guerra entre bruixes "normals" i bruixes vudú , una croada de l'aquelarre per la seva supervivència davant amenaces exteriors ( els caçadors de bruixes ) , la recerca d'una nova Suprema ...
La quarta temporada és la història d'un grup d'artistes en el seu desesperat viatge per la supervivència enmig del agonitzant món del firaire americà.
I per últim, la quinta temporada, que va sobre assassinats en un hotel, embolicat en misteris i addiccions dels que el resideixen.


-La segona serie és Orange Is the new black. 
La sèrie segueix la vida de la recentment compromesa Piper, questa es veu embolicada en un problema de traficant de drogues pel qual acaba sent empresonada, com a conseqüència de la relació sentimental amb Alex, la traficant. A poc a poc es va adaptant a la vida de presidiària arribant, fins i tot, a fer amigues dins de la presó. A mig camí entre el drama i la comèdia , la sèrie tracta amb enorme naturalitat temes com el lesbianisme , el sistema penitenciari nord-americà, la repressió sexual , l'abús de poder i la corrupció policial.



-La tercera sèrie és la de Orphan Black.
Sarah Manning és una dona que assumeix la identitat del seu clon , Elizabeth Childs, després de presenciar el seu suïcidi a les vies del tren. La sèrie planteja qüestions sobre les implicacions morals i ètiques de la clonació humana i el que això suposa quant a la identitat.



0 comentarios:

Publicar un comentario

Comptador visites

Free-counter-plus.com

Moodle Altafulla

Publicacions populars

Publicacions recents

Publicacions recents
Con la tecnología de Blogger.

Mapa

Visitants en línia