martes, 1 de diciembre de 2015

Els buscadors Web

Bon dia! L'entrada d'avui és de buscadors web. Aquí us deixo uns quants que potser alguns no conegueu. Aquests són els més coneguts:



-GoogleL'objectiu principal del cercador de Google és el contingut d'alta qualitat en les pàgines web, en lloc d'un altre tipus de dades .

-Baidu: El cercador web utilitzat a la Xina, amb els més de 1300 milions d'habitants, és un cercador que no para de créixer. amb un 18% de consultes a la xarxa. El seu disseny és similar al de Google i inclou la possibilitat de recerca de notícies , imatges i cançons, entre altres funcions.

-Yahoo!: El motor de cerca que t'ajuda a trobar exactament el que busques . Troba la informació , els vídeos , imatges i respostes més rellevants de tot el web . És el cercador més utilitzat pels professionals en la informàtica.

-Bing: Bing ( anteriorment Live Search , Windows Live Search i MSN Search ) és un cercador web de Microsoft. La seva recerca es basa en el sistema Powerset2 . A més de la recerca tradicional et permet realitzar una llista de cerques relacionades i personalitzar- d'acord a les teves preferències .

-Ask.com: També conegut com Ask Jeeves és un cercador que es caracteritza per la resposta a diferents preguntes.



0 comentarios:

Publicar un comentario

Comptador visites

Free-counter-plus.com

Moodle Altafulla

Publicacions populars

Publicacions recents

Publicacions recents
Con la tecnología de Blogger.

Mapa

Visitants en línia