martes, 1 de diciembre de 2015

Els navegadors web

Hola! En aquesta entrada us ficaré uns quants navegadors web, els més utilitzats fins ara. Alguns els coneixereu i altres potser no, així que espero que us ajudin.



El primer que trobem és:

-Google ChromeEs tracta del navegador web de Google que s'ha fet ràpidament amb una quota immensa d'usuaris gràcies a la seva senzillesa, rapidesa i estabilitat. Destaca també per la gestió dels seus pestanyes així per la seva alta capacitat de personalització a través de temes i extensions.

-Firefox: Es tracta d'un dels navegadors més fiables . Les seves constants millores i tot l'elenc de complements que es poden descarregar per dotar-lo de més funcions fan d'ell un dels transatlàntics de la navegació web .

-Opera: Sens dubte un dels millors productes per la seva fiabilitat i altes prestacions. Disposa d'opcions com a client de correu integrat o l'anomenat Opera Turbo , element la funció és treure un major partit a connexions Wi - Fi saturats.

-Safari: Safari és el navegador d'Apple que ha fet el salt a Windows. Es tracta d'una eina ràpida i lleugera amb una interfície de cura disseny que el converteix en una opció molt a tenir en compte per moure a Internet. Disposa d'interessants característiques com el seu lector de RSS o el zoom per millorar la lectura de pàgines.

-Internet Explorer 9: Sens dubte el navegador més popular del mercat . En aquesta versió s'ha millorat el rendiment pel que fa als gràfics i s'ha dotat d'un aspecte més sobri i minimalista . S'ha millorat també la seguretat gràcies al filtre SmartScreen per a una navegació més segura o el de contingut ActiveX per només activar el que sigui de confiança.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Comptador visites

Free-counter-plus.com

Moodle Altafulla

Publicacions populars

Publicacions recents

Publicacions recents
Con la tecnología de Blogger.

Mapa

Visitants en línia